Wij ontwikkelen en optimaliseren prachtige webshops dat werkt op al uw devices.

Wilt u een webshop laten maken en online verkopen? Wij helpen u graag in dit spannende platform met de juiste oplossing. Gratis webshop laten maken? Werk met ons en verdien uw geld direct terug via uw nieuwe webshop. Laat webshop laten maken aan ons over, wij zorgen voor een prachtige webshop dat hoog op google komt te staan, waardoor u meer omzet kunt maken.

Stappenplan webshop laten maken:

Uw wensen en verwachtingen
Tijdens de eerste fase bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Dit kan eventueel via de mail, telefonisch of door middel van een persoonlijke gesprek. Hier bespreken we onder andere welke opties u wilt hebben op de webshop denk aan een slider, social media integratie, nieuwsbrief, enzovoort.

Benodigde materialen
Na het voeren van een gesprek hebben we nodig uw logo, huisstijl, foto’s en als u zo ver bent de teksten die in de webshop geïntrigeerd moeten worden.

Tot inzicht komen
Zodra wij uw webshop hebben opgezet krijgt u inzicht en kunt u ongeveer zien wat het eind resultaat gaat worden. Uitsluitend geven wij u de mogelijkheid om alles uit te testen.

IDEAL aanvragen
Heeft u al IDEAL aangevraagd dan vervalt dit stap voor u. Heeft u nog geen IDEAL? Dan moet u deze aanvragen. Wij gebruiken voornamelijk mollie. Het is de goedkoopste aanbieder die bijna alle betaalmogelijkheden kan aanbieden denk aan creditcard, Paypal, Bitcoin enzovoort.

De ontwikkeling
Nadat de ontwerp door u word goedgekeurd gaat de ontwikkeling van start. Hierbij voegen wij de materialen toe die we van uw hebben ontvangen.

Oplevering
De webshop is volledig afgerond en word door onze ingenieur getest op diverse punten om er zeker van te zijn dat alles goed functioneert. Nadat de webshop volledig is getest word het online gezet zodat uw webshop zichtbaar is voor uw doelgroep.

Support
U krijgt uitleg hoe u zelf aanpassingen kunt aanbrengen op uw webshop door middel van een vriendelijke (cms systeem). Ook krijgt u altijd antwoord op uw vragen en oplossingen voor uw problemen. Of u nu technische vragen heeft of een aanpassing wilt doen op uw webshop.

Wilt u een webshop laten maken bij ons? Neem dan contact met ons via onze contactformulier of 06 17 444 770.

webshop laten maken
Responsive
0%
SEO geoptimaliseerd
0%
Professioneel design
0%

Webshop

699/ eenmaligexcl. btw

  • Kies uit 10 designs
  • Aangepast aan uw huisstijl
  • Werkt op uw Pc, Tablet en Mobiel
  • Eenvoudig zelf te onderhouden (CMS)
  • Gratis iDeal installatie
  • Gratis Support
  • €75 Google Adwords Coupon
  • Super snel geleverd!