Over Loyo Media

Loyo media, creatief internetbureau

Loyo media is een professioneel internetbureau in Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites, renoveren van websites, consulting, online marketing en online strategieën.

Al onze websites worden gebouwd met de weblog-software, WordPress. Dit is een gebruikersvriendelijke Content Management Systeem, waarbij u zelf ook eenvoudig aanpassingen kunt doen op de website.

Ook bouwen wij webshops, daarbij gebruiken wij Woocommerce, Opencart of Magento. Ook de webshops hebben een gebruikersvriendelijke Content Management Systeem, waarbij u zelf ook eenvoudig aanpassingen kunt doen op de webshop.

#Creatief #Jong #Professioneel #Behulpzaam


Waarom moet u voor ons moet kiezen
U wordt vindbaar op het internet!

Loyo media is gespecialiseerd in het gebruikersvriendelijk en vindbaar maken van websites en webshops met behulp van zoekmachineoptimalisatie (SEO) op basis van content strategie.

Uw website(s) gaat op elk device werken!

Steeds meer mensen surfen op het internet via een mobiel apparaat. Al onze websites zijn responsive, dat wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan de resolutie van uw laptop, smartphone of tablet. Hierdoor kunnen uw bezoekers eindeloos genieten van de website dat geoptimaliseerd is voor alle devices.

Wij steunen u met optimale oplossing(en) voor uw gebruikers!

Wie is de doelgroep en wat is de doelstelling? Door middel van het opstellen van een gestructureerde sessie, ondersteunen wij u voor een optimale oplossing voor uw gebruikers.

Onze Skills
WordPress
0%
UI/UX
0%
HTML5 & CSS3
0%
Seo geoptimaliseerd
0%
Onze klanten en partners
Wat klanten over ons zeggen
Loyo media is zeker een aanrader, wij werken graag weer samen met Loyo media.
Ansar Solutions
Ansar Solutions Debiteurenbeheer
Erg tevreden! Ik wilde een website dat ook goed te vinden is op Google en dankzij de geweldige samenwerking is dat nu gelukt. Er staat er nu een site waar ik erg trots op ben.
Computorium
Computorium Smartphone reparatie
Ik wil Loyo media complimenteren met het resultaat van mijn nieuwe website. Wij zijn er heel blij mee. Ook van anderen kreeg ik reacties als helder, overzichtelijk, professioneel en goed vindbaar!
Sport Life Management
Sport Life Management Sport-managementbureau