Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Na het vragen hoeveel website te laten maken gaat kosten, krijgen wij de volgende vraag. Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Meeste mensen zijn nooit betrokken geweest bij het bouwen van een website, en hebben geen idee hoe lang het duurt. Het liefst wilt iedereen zo snel mogelijk. In dit artikel gaan we kort uitleggen hoe lang het duurt om een klein en middelgrote website te maken.

Kleine websites (2 tot 4 weken)

Kleine sites kunnen worden gedefinieerd als websites met 20 of minder pagina’s, meestal met een home page, over ons, diensten of mogelijkheden, portfolio, en een contact pagina. Misschien ook een kleine blog of fotogalerij.

Kleine websites nemen ongeveer 2 tot 4 weken de tijd in. Elke klant is uniek en wij hebben de tijd nodig om te reflecteren op hun behoeften, hun doelgroep, hun industrie en concurrenten.

Middelgrote websites (4 tot 8 weken)

Middelgrote websites hebben meestal een groot aantal secties in de navigatie met tientallen pagina’s en categorieën. Veel e-commerce sites zijn middelgroot, net als corporate sites, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen.

Middelgrote websites nemen 4 tot 8 weken de tijd in. Meestal duurt het laten maken van een middelgrote website iets langer, omdat deze meer pagina’s en categorieën hebben. Ook hebben middelgrote websites extra functies, dat door de klant wordt gevraagd.

Wilt u een website laten maken? Neem dan contact op met ons via onze contactformulier.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wat wilt u bestellen?

Onderwerp

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *