goede website

Goede website nodig? Lees verder

Er zijn momenteel meer dan 600 miljoen websites in de wereld. Veel bedrijven gebruiken hun website om potentiële klanten te bereiken. Echter veel van deze websites zijn niet goed genoeg. In dit artikelen gaan we u vertellen welke stappen belangrijk zijn voor een goed website.

 

 

1. Sterke en duidelijke boodschap voor een goede website

Uw website heeft de meeste kans om blijvende indruk achter te laten op uw klanten. Wat is het eerste wat uw bezoekers ziet, wanneer ze uw website bezoeken? Begrijpen ze het doel van uw website? Om uw website succescol en boeiend te laten overkomen bij uw potentiële klanten moet de boodschap van uw website eenvoudig en duidelijk zijn. Dit zal de zoekmachines helpen met het categoriseren van uw website met juiste zoekwoorden en zinnen. Bij Loyo Media kunt u website laten maken dat goed indruk geeft bij uw potentiële klanten, wij helpen u graag verder.

2. Eenvoudige navigatie voor een goede website

Een ander belangrijk kenmerk van een goede website is het hebben van een goede navigatie. Veel website-eigenaren hebben een slecht gestructureerde navigatiebalken, waardoor bezoekers verdwalen op de website. De informatie op uw website moet worden georganiseerd en eenvoudig gestructureerd worden, zodat de bezoekers makkelijk de weg vinden op uw website. Wanneer u veel subpagina’s heeft is het belangrijk om het te organiseren in specifieke categorieën.

3. Content (inhoud), voor een goede website

De belangrijkste functie van uw website is om relevante content over te brengen aan uw bezoekers en hen problemen oplossen. Uw inhoud is het belangrijkste element in het verhogen van aantal potentiële klanten. Zorg ervoor dat de inhoud op uw website eenvoudige en duidelijk weergegeven wordt. Wanneer u een goed inhoud heeft op uw website zal dit ook positief effect hebben op de SEO oftewel zoekmachine ranking, waardoor u hoger op Google, Bing en Yahoo komt te staan.

4. Sociaal (community), voor een goede website

Een community is een van de beste investeringen voor uw bedrijf. Het is van cruciaal belang om een online aanwezigheid te vestigen. Begin met netwerken op de meest voorkomende websites zoals Facebook en Twitter. In aanvulling op uw sociale netwerk profielen, is het creëren en onderhouden van een blog. Wij als Loyo Media helpen u graag met het bouwen van een blog, zodat uw content ook gedeeld wordt door uw bezoekers op social media.

Wilt u een website laten maken? Dan kunt u contact nemen met ons via onze contactformulier of bel 06 17 444 770

 

FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *