Infographic: De geschiedenis van Photoshop

Photoshop je haat het of je bent er verliefd erop. Zonder Adobe Photoshop was onze design wereld heel anders geweest. In de afgelopen 25 jaar zijn er miljarden beelden bewerkt met Photoshop. 

Photoshop heeft zijn critici, vooral binnen de webdesign industrie, die hebben het gevoel dat Photoshop niet flexibel genoeg workflow voor responsive design bied. De PSD naar HTML-industrie is zeker aan het afnemen, maar de PSD-indeling zelf wordt nog steeds gebruikt. Er komen steeds meer rivaliserende applicaties die de indeling van Photoshop gebruiken.

Om de kwart eeuw van Photoshop te vieren heeft team van ClickInks.com het geschiedenis van Photoshop in een tijdlijn gezet. Hoeveel van deze versies heeft u gebruikt?

Meer lezen

Hoe Google’s mobiel-vriendelijke update uw website zal beïnvloeden

Als uw website of websites van uw klanten nog niet mobiel-vriendelijk is, dan heeft u slechts tot 21 april 2015 de tijd, om mobiel-vriendelijker te maken.

Op dinsdag 21 april 2015, kunt u vaarwel zeggen naar Google zoekmachine rankings als uw website nog niet mobiel-vriendelijk is. En u kunt ook gelijk hallo zeggen aan klanten die vragen waarom uw website of hun websites zijn gedaald naar pagina 31.

Denkt u dat we overdrijven? Helaas niet. Hoewel niets zeker is heeft de zoekgigant wel aantal flinke hints over de volgende update gegeven.

Uw dacht dat de updates Penguin en Panda slecht waren? Deze keer van waarschuwt Google ons van te voren, en levert de instrumenten om ons klaar te maken. Google denkt waarschijnlijk dat dit grote opschudding gaat veroorzaken. Meer lezen

Start je eigen weblog!

Altijd al een eigen weblog willen starten?
Start je eigen weblog al vanaf €299.


  • Jou unieke stijl
  • Eigen domeinnaam
  • Klaar voor mobiel
  • Binnen 48 uur online!
  • Gebruikersvriendelijk

Nu met gratis Google Adwords Coupon t.w.v. €75


Like en Share dit bericht en maak kans op een gratis weblog!

Start een weblog
Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Na het vragen hoeveel website te laten maken gaat kosten, krijgen wij de volgende vraag. Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Meeste mensen zijn nooit betrokken geweest bij het bouwen van een website, en hebben geen idee hoe lang het duurt. Het liefst wilt iedereen zo snel mogelijk. In dit artikel gaan we kort uitleggen hoe lang het duurt om een klein en middelgrote website te maken. Meer lezen

seo Rotterdam

SEO Rotterdam

Bent u op de eerste pagina bij de belangrijkste zoekmachines? Zo niet, dan loopt uw bedrijf elke dag duizenden potentiële klanten mis. Studies tonen aan dat 80% van de klanten wenden tot het internet voor het kopen van een dienst. Heeft u nog geen website dan kunt u bij ons website laten maken. Heeft u wel een website, maar weinig bezoekers? Dan moet u zeker verder lezen. Wij helpen uw bedrijf bovenaan de zoekmachines! Meer lezen